Sorteer op
 • Houten bewaarbox groot laag
  Houten bewaarbox groot laag

  Wat een mooi product is dit! Een beukenhouten box voor alle herinneringen in te bewaren. De eerste kleertjes, trouwkaarten, de bruiloft, herinneringen van je jeugd of aan iemand die is overleden. Aan jou de taak om er iets moois…

 • Houten bewaarbox groot hoog
  Houten bewaarbox groot hoog

  Wat een mooi product is dit! Een beukenhouten koesterkist voor alle herinneringen in te bewaren. De eerste kleertjes, trouwkaarten, de bruiloft, herinneringen van je jeugd of aan iemand die is overleden.

  Deze herinneringskist om…

Mooie memorybox om te graveren

herinneringskist personaliseren

 • Mooi beukenhout
 • Om zelf te graveren of te schilderen
 • Met zilverkleurige scharnieren
 • Blijft goed open staan

Mooie kist voor alle herinneringen

Een item wat niet mag ontbreken in jouw winkel is een memorybox. Deze grote box is van een mooie kwaliteit beukenhout. In de zijkant zijn twee handvatten gefreesd zodat hij makkelijk op te tillen is. Hij is voorzien van zilverkleurige scharnieren met een speciaal mechanisme zodat de deksel stevig open blijft staan.

memorybox groot hoog

Voor elke gelegenheid

Deze memorybox is perfect om jonge ouders cadeau te doen. Jij maakt er een mooie afbeelding op en de naam van de kleine spruit en de ouders kunnen hem vullen met alle aandenkens rondom de geboorte. Zoals de kaartjes die ze hebben gekregen, alle informatie over de zwangerschap en de bevalling. De eerste kleertjes, de intentingsboekjes, het groene boekje van het consultatiebureau. Het lievelingsknuffeltje en natuurlijk de reserve van dat knuffeltje. Fotoboekjes van de eerste weken, maanden, jaren. De eerste knutselwerkjes. En ga zo maar door! Zo hebben ze alle spulletjes mooi bijelkaar. 

Een aanvulling voor jouw assortiment

Als ondernemer is het belangrijk om je assortiment regelmatig aan te vullen met nieuwe en trendy producten. Door continu te vernieuwen, blijf je aantrekkelijk voor je klanten en zorg je ervoor dat zij blijven terugkomen. Het toevoegen van nieuwe designs en stijlen aan je assortiment kan ervoor zorgen dat je een breder publiek aanspreekt en zo je omzet verhoogt.

Een goede reden om een nieuw product aan je assortiment toe te voegen, is wanneer je merkt dat er vraag naar is vanuit je klanten. Door te luisteren naar de wensen en behoeften van je klanten, kun je inspelen op de trends en ontwikkelingen in de markt. Zo blijf je relevant en kun je je positie als groothandel verstevigen.

Daarnaast is het ook belangrijk om te kijken naar wat je concurrenten doen en welke producten zij aanbieden. Als je ziet dat zij succes hebben met bepaalde producten, kan het interessant zijn om deze ook in jouw assortiment op te nemen. Op die manier blijf je concurrerend en kun je jezelf onderscheiden in de markt.

Kortom, het regelmatig aanvullen van je assortiment met nieuwe en trendy producten is essentieel voor iedere ondernemer. Door te luisteren naar je klanten, in te spelen op trends en ontwikkelingen en te kijken naar wat je concurrenten doen, kun je ervoor zorgen dat je assortiment aantrekkelijk en up-to-date blijft. Dit zal niet alleen zorgen voor tevreden klanten, maar ook voor een gezonde omzetgroei.

© 2009 - 2024 kinderkoffertjes.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel