Over ons

Kinderkoffertjes.nl is een online groothandel voor kartonnen kinderkoffertjes. Op 6  juni 2009 zijn we gestart in een klein magazijntje bij Shurgard. Maar in de loop van  de jaren zijn we wel 5 keer verhuisd. Steeds naar een groter magazijn en vanaf juni  2015 zijn de koffertjes opgeslagen bij VanderLeegteWerkt bv, zij verzorgen ook de verzending van de koffertjes.

Mijn naam is Judith Smits (51 jaar) getrouwd met Coen en moeder van Pim (22 jaar), Lieke (20 jaar) en Teun (17 jaar). Gelukkig heb ik werken bij/aan Kinderkoffertjes.nl altijd goed weten te combineren met mijn gezin omdat ik thuis mijn kantoor heb ingericht. 

Na de HAVO ben ik naar het St.Lucas in Boxtel gegaan en ben in 1992 afgestudeerd aan Reclame- en Presentatietechnieken. Na verschillende werkgevers, oa bedrijfsleider bij een kledingbedrijf, vond ik de uitdaging in een eigen bedrijf te starten. In Kinderkoffertjes.nl komen al mijn passies samen. Creatief bezig zijn met de website en alle andere uitingen (stickers, kaartjes etc) Maar ook het inkopen en verkopen. Van iedere tevreden klant wordt ik ook blij :-) Daarom staan klantvriendelijkheid en service bij mij hoog in het vaandel.

Naast Kinderkoffertjes.nl heb ik nog een andere onderneming, Vitaal-R. Hier help ik mensen bij een actieve, gezonde leefstijl. Vier jaar geleden ben ik  zelf gestart onder begeleiding van mijn eigen coach en voel me nu zo goed en fijn dat ik dat anderen ook gun! Kijk maar eens op: vitaal-r.nu

Het is iets heel anders dan Kinderkoffertjes.nl maar een combinatie die afwisselend is en waar ik helemaal tot mijn recht kom. 

© 2009 - 2022 kinderkoffertjes.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel