HET MAGAZIJN

Toen ik startte met Kinderkoffertjes.nl ben ik zelf enthousiast aan de slag gegaan met het inpakken en verzenden van de koffertjes. Dat is lang goed gegaan totdat het bedrijf zo hard ging groeien dat de werk / privé balans een heel eind zoek begon te raken. Met toen nog drie kleine kinderen was het niet meer te doen om alle werkzaamheden zelf te blijven doen.

Het werk wat me het meeste tijd kostte op dat moment was het inpakken en verzenden van jullie bestellingen. Hier moest een andere oplossing voor komen. Maar welke dan? Er zijn verschillende fulfilment partijen en ik heb er ook een aantal bezocht. Maar degene die er voor mij ver bovenuit stak was VanderLeegtewerkt BV in Eindhoven.

Met dit bedrijf had ik meteen een klik! Hier werken mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt die zich voor de volle 100% inzetten en mijn bedrijf zien als hun bedrijf. Het verantwoordelijksheidsgevoel is heel hoog, waardoor de kwaliteit die ik hoog in het vaandel heb staan door hun gewaarborgd wordt.

Ze nemen mij ontzettend veel uit handen. De voorraad koffertjes is in de 6 jaar dat ik met hun samenwerk meer dan verdubbeld, dus er komt heel wat meer expertise bij kijken. Heftrucks, grote stellingen, palletzendingen. Alles is geen probleem! Zelfs de voorraad wordt munitieus bijgehouden. 

Geen vraag is te gek en de inzet is altijd 100%! Dus wat mij betreft blijven we nog lang samenwerken.

Groeit jouw bedrijf ook langzaam uit zijn jasje? Overweeg ook eens om het inpakken en verzenden uit te besteden. Het telefoonnummer van Margaret (de bedrijfsleider) is: 06-46344042 of kijk op hun website.

 

© 2009 - 2024 kinderkoffertjes.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel