Sorteer op
 • Koffertje HOUT GRENEN 23 cm
  Koffertje HOUT GRENEN 23 cm

  ∙ Kleur: grenen
  ∙ Gemaakt van FSC-hout (berkenmultiplex)
  ∙ Afmeting: 23 cm breed x 17 cm hoog x 9 cm diep
  ∙ Kleur handvat: bruin
  ∙ Materiaal handvat: kunstleer
  ∙ Kleur binnenzijde: grenen

  MOOI KOFFERTJEEen topper bij…

 • Koffertje HOUT WIT 23 cm
  Koffertje HOUT WIT 23 cm

  Precies hetzelfde koffertje als Hout Grenen maar dan wit gespoten. Ideaal om zelf te bestickeren of te graveren.

  ∙ Kleur: wit
  ∙ Gemaakt van FSC-hout
  ∙ Afmeting: 23 cm breed x 17 cm hoog x 9 cm diep
  ∙ Kleur handvat:…

Mooi blanco houten koffertje om te graveren

blanco houten koffertjes

 • Mooi berkenhout
 • Om zelf te graveren of te schilderen
 • Met (nep)leren handvat

Mooie houten koffertjes voor in jouw assortiment

We hebben ze al een tijdje in de collectie maar ze blijven ongekend populair. Onze houten koffertjes! Ze zijn gemaakt van berkenmultiplex. Dit type hout is heel sterk maar toch makkelijk te graveren. De koffertjes zien er mooi strak uit en het handvat is niet van echt leer te onderscheiden.

koffertje grenen

Ook in wit

Naast de houtkleurige koffertjes hebben we ook een witte variant. Dit is precies hetzelfde koffertje als de houten versie maar dan wit gespoten. Heel mooi als je hem wilt bestickeren of beschilderen. Het koffertje is alleen wit aan de buitenzijde de binnenzijde is gewoon houtkleurig.

wit houten koffertje

Voor de creatieveling

Voor de creatieveling is een houten koffertje van de groothandel een perfecte keuze. Met de mogelijkheid tot personalisatie en decoratie kun je dit koffertje helemaal naar eigen smaak en stijl maken. Zo kun je ervoor kiezen om het koffertje te beschilderen, beplakken met stickers of zelfs te graveren. Hierdoor wordt het koffertje niet alleen een handig gebruiksvoorwerp, maar ook een uniek en persoonlijk decoratiestuk in je interieur.

Kortom, voor de creatieveling is een houten koffertje van de groothandel een ideale keuze. 

Een aanvulling voor jouw assortiment

Als ondernemer is het belangrijk om je assortiment regelmatig aan te vullen met nieuwe en trendy producten. Door continu te vernieuwen, blijf je aantrekkelijk voor je klanten en zorg je ervoor dat zij blijven terugkomen. Het toevoegen van nieuwe designs en stijlen aan je assortiment kan ervoor zorgen dat je een breder publiek aanspreekt en zo je omzet verhoogt.

Een goede reden om een nieuw product aan je assortiment toe te voegen, is wanneer je merkt dat er vraag naar is vanuit je klanten. Door te luisteren naar de wensen en behoeften van je klanten, kun je inspelen op de trends en ontwikkelingen in de markt. Zo blijf je relevant en kun je je positie als groothandel verstevigen.

Daarnaast is het ook belangrijk om te kijken naar wat je concurrenten doen en welke producten zij aanbieden. Als je ziet dat zij succes hebben met bepaalde producten, kan het interessant zijn om deze ook in jouw assortiment op te nemen. Op die manier blijf je concurrerend en kun je jezelf onderscheiden in de markt.

Kortom, het regelmatig aanvullen van je assortiment met nieuwe en trendy producten is essentieel voor iedere ondernemer. Door te luisteren naar je klanten, in te spelen op trends en ontwikkelingen en te kijken naar wat je concurrenten doen, kun je ervoor zorgen dat je assortiment aantrekkelijk en up-to-date blijft. Dit zal niet alleen zorgen voor tevreden klanten, maar ook voor een gezonde omzetgroei. 

© 2009 - 2024 kinderkoffertjes.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel