JOUW GROOTHANDEL VOOR EEN HOUTEN BEWAARBOX

groothandel houten bewaarboxen

 • Sfeervolle houten boxen
 • Om zelf te graveren of te schilderen
 • Goede kwaliteit hout en mooie afwerking

HOUTEN MEMORYBOXEN OM TE GRAVEREN

De grote topper in ons assortiment is deze mooie houten memorybox. De lage versie heeft een fijn formaat van 40 cm lang x 13,2 cm hoog x 30 cm breed. Hij is gemaakt van FSC goedgekeurd beukenhout. Hij is voorzien van speciale scharnieren zodat de deksel makkelijker open blijft staan en niet ineens dicht kan vallen. 

De hoge versie heeft een formaat van 40 cm lang x 23 cm hoog x 30 cm breed. Deze is ook gemaakt van beukenhout en is voorzien van dezelfde scharnieren als de lage versie.

Beide versies zijn voorzien van handige handvatten zodat hij makkelijk te tillen en verplaatsen is.

button naar houten memorybox groot laag

VOOR DE CREATIEVELING

Ben je naast webshophouder ook nog creatief en heb je een lasergraveermachine? Dan kun je er iets persoonlijks van maken voor jouw klant. Hoe bijzonder is het als je jouw klant blij kunt maken met een kist met de eigen naam? Je maakt een memorybox ook al heel bijzonder door het persoonlijk te maken. Met onze houten producten kun je alle kanten in!

Heb je geen lasergraveermachine maar wel een snijplotter dan kun jij ook de producten nog mooier maken. De vinylfolie hecht goed op onze houten producten en maakt het creatief en persoonlijk. Met jouw creativiteit kun je er vast iets moois van maken. 

INKOPEN BIJ ONZE GROOTHANDEL

Wil jij ook deze houten artikelen van onze groothandel aan jouw winkel toevoegen? Heb je al een account, dan kun je HIER meteen inloggen en de prijzen inzien. Heb je nog geen account maar wel een BTW-nummer? Dan mag je HIER je account aanmaken.

Sorteer op
 • Houten bewaarbox groot laag
  Houten bewaarbox groot laag

  Wat een mooi product is dit! Een beukenhouten box voor alle herinneringen in te bewaren. De eerste kleertjes, trouwkaarten, de bruiloft, herinneringen van je jeugd of aan iemand die is overleden. Aan jou de taak om er iets moois…

 • Houten bewaarbox groot hoog
  Houten bewaarbox groot hoog

  Wat een mooi product is dit! Een beukenhouten koesterkist voor alle herinneringen in te bewaren. De eerste kleertjes, trouwkaarten, de bruiloft, herinneringen van je jeugd of aan iemand die is overleden.

  Deze herinneringskist om…

 • Houten opbergkist met schuifdeksel
  Houten opbergkist met schuifdeksel

  ∙ Kleur: beukenhout
  ∙ Gemaakt van FSC-hout
  ∙ Afmeting: 35 cm lang x 18,3 cm hoog x25 cm breed

  GEEN KLEPDEKSEL MAAR SCHUIFDEKSELWil je liever een kist zonder klepdeksel? Dan is deze variant ideaal. Ook van een mooie…

© 2009 - 2024 kinderkoffertjes.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel