MOOIE KARTONNEN KOFFERTJES OM TE PERSONALISEREN OF TE BESTICKEREN

  • Gerecycled karton
  • Kindvriendelijke verf
  • Voorzien van ISO / IEC 17067 certificaat

KINDERKOFFERTJES OM TE PERSONALISEREN

Toen we 15 jaar geleden startten met Kinderkoffertjes.nl zijn we begonnen met heel veel koffertjes. Niet alle kleuren van toen zijn nu nog aanwezig in onze shop maar veel ook wel. De klanten die onze koffertjes voornamelijk inkopen zijn bedrijven die er zelf creatief mee aan de slag gaan. Zo zie ik de mooiste creaties voorbij komen op de socials en dat maakt me echt heel blij.

VERSCHILLENDE FORMATEN EN KLEUREN

Wij gaan met de tijd mee, dus volgen de laatste trends op het gebied van kinderkamers en interieur. Zo hebben we een mooie collectie van 5 verschillende formaten en 15 kleuren van koffertjes die aansluiten bij de kinderkamer en het interieur van nu.

Op dit moment zijn de naturellen erg populair en die worden ook veel besteld om te personaliseren.

alle kleuren

GOEDE VOORBEREIDING IS HET HALVE WERK

Wil jij aan de slag om blanco koffertjes te personaliseren dan moet je goed voorbereid zijn. Als eerste moet je de juiste tools hebben om aan de slag te gaan. Een snijplotter is makkelijk en werkt snel. Heb je die niet dan heb je aan fijne acrylstiften al genoeg. 

Het oppervlak van de koffertjes is zo gemaakt dat je er met vinylfolie op kan werken maar ook met acrylstiften. En ben je echt creatief en wil je origineel voor de dag komen? Ga dan aan de slag met acrylverf en een kwastje.

Zo zie je maar, in onze groothandel vind je de grootste keuze in koffertjes om te bedrukken.

 

Sorteer op
  • Houten bewaarbox groot laag
    Houten bewaarbox groot laag

    Wat een mooi product is dit! Een beukenhouten box voor alle herinneringen in te bewaren. De eerste kleertjes, trouwkaarten, de bruiloft, herinneringen van je jeugd of aan iemand die is overleden. Aan jou de taak om er iets moois…

© 2009 - 2024 kinderkoffertjes.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel