MOOIE HOUTEN KAARTENHOUDERS MET EEN WAXINELICHTJE OF EEN PROEFBUISJE

groothandel houten decoratie en woonaccessoires

 • Mooi beukenhout
 • Om zelf te graveren of te schilderen
 • Voor een foto of een kaart

KAARTENHOUDER MET WAXINELICHTJE

Ben je op zoek naar een leuk cadeau idee voor in jouw shop dan is deze kaarthouder een must. Hij is gemaakt van een mooie kwaliteit beukenhout en er is ruimte gemaakt voor een waxinelichtje. Deze wordt er trouwens niet bijgeleverd. In de sleuf die is uitgefreesd is ruimte voor een postkaart, mooie foto of knutselwerkje van je kleuter.

button naar houten kaartenhouder waxinelichtje

KAARTENHOUDER MET PROEFBUISJE

Mijn persoonlijke favoriet is toch wel de variant met het proefbuisje. Dit buisje is van glas en heeft een kurk als afsluitdop. Deze wordt natuurlijk wel gewoon bij de kaartenhouder geleverd. Dit proefbuisje is geschikt als mini vassje voor een mooie bloem of droogbloemenboeketje. 

Als je een winkel hebt voor aanstaande ouders is het ook een leuk idee om in dit proefbuisje de zwangerschapstest te bewaren. En als je in de kaartenhouder dan de eerste echo zet dan is dit een pareltje voor in huis.

button kaartenhouder proefbuisje

MOOI BEUKENHOUT

De beide kaartenhouders zijn gemaakt van FSC gekeurd beukenhout. Ze zijn mooi gladgeschuurd dus absoluut geen kans op splinters.

Sorteer op
 • Houten kaartenhouder waxinelichtje
  Houten kaartenhouder waxinelichtje

  Wat een mooie manier om iemand te herdenken. Een foto met een waxinelichtje. Maar natuurlijk is deze houder ook geschikt voor die leuke vakantiefoto of bijzondere kaart die je gekregen hebt.

  ∙ Kleur: beukenhout
  ∙ Gemaakt van…

 • Houten kaartenhouder MET proefbuisje
  Houten kaartenhouder MET proefbuisje

  Hoe leuk is deze combinatie. Een kaartenhouder met een glazen proefbuisje met een kurkendopje. Voor die bijzondere foto of leuke kaart. In het proefbuisje kun je bijvoorbeeld een droogbloem of vers bloemetje doen. Maar ook…

© 2009 - 2024 kinderkoffertjes.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel